Спортски резултати протеклог викенда

За викенд у средишту пажње фудбал
4. septembra 2020.
Наступајући викенд у знаку фудбала
11. septembra 2020.

Спортски резултати протеклог викенда

У петом колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука су убележили трећу победу. Куљани су на стадиону „Милан Средановић“ победили екипу „1. Мај Рума“ из Руме са 2:1. Голове за Хајдук су постигли Фуртула и Матијевић. Виђена је одлична фудбалска представа са доста шанси, три постигнута гола, црвеним картоном, а како је било гледаоци КУ телевизији можете погледати вечерас од 20 сати. Фудбалери Хајдука су тренутно четврти на табели са 10 освојених бодова, а у наредном колу, опет на свом стадиону дочекују екипу Дунава из Старих Бановаца.

Фудбалери Црвенке су у петом колу првенства у Војвођанској лиги група север на гостовању у Апатину поражени од домаћина, екипе Младост АПА са 3:0. Тренер Црвенчана Живко Јовановић истиче да је домаћин заслужено славио, уз пристрасно суђење, о чему сведочи податак да су у првој четвртини сусрета досуђена чак два пенала за домаћине, у 15. и 22. минуту. Једино добро из Апатина је то што су Црвенчани успели да сачувају екипу од картонирања, што је значајно пред сусрете који следе. Након пет одиграних сусрета Црвенка је дванаеста са 5 освојених бодова, а у наредном колу на свом терену дочекује екипу Текстилца из Оџака.

У четвртом колу првенства у Сомборској подручној лиги заустављен је победнички низ фудбалера Русина из Руског Крстура. Крстурчани су на гостовању у Буковцу са екипом Омладинца играли нерешено 1:1. Водили су домаћини до 80. минута када је Владан Вујовић својим голом ипак Русину донео бод. Фудбалери Русина су тренутно трећи са 10 освојених бодова, а у наредном колу које је на програму у среду на свом терену дочекују екипу ЖАК- а из Сомбора.

У трећем колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред наши представници су остварили две победе и по један реми и пораз. Победе су остварили фудбалери Младости из Крушчића и Липара. Крушчићани су на гостовању у Рибареву победили екипу Јединства са 6:2. По два гола за Младост постигли су Малеш и Кишјухас, а по један Ханчар и Вуковић. Липар је на свом терену угостио екипу Партизана из Купусине и до 55. минута водио са 5:0, када је сусрет прекинут, јер су гости на терену остали са недовољним бројем играча. До прекида четири гола за Липар постигао је Несторовић, а један Бановић.

Фудбалери сивачког Полета су на гостовању у Бачу са екипом Омладинца из Дероња играли нерешено 0:0, док је четврти наш представник Кула, након две везане победе, у дербију кола одиграном у Бачком Брегу поражена од Динама са 2:1, полувреме 1:1.  Повели су Куљани евроголом Бабића, да би само пар минута након тога домаћин успео да изједначи, а голом у 75. минуту и да победи. Након три одиграна кола првенства Липар је трећи, а Кула четврта са по 6 бодова, Полет је седми са 4, а Младост десета са 3 освојена бода. У наредном колу Липар дочекује екипу Тереквеша из Свилојева, Кула ће на Гедеру угостити екипу Јединства из Рибарева, Полет ће у Сивцу дочекати екипу Хајдука из Стапара, док је Младост из Крушчића поново гост, па ће у Купусини одмерити снаге са екипом Партизана.  

Ђ.Бојанић