Све више спортских догађаја

Фудбалски колективи у припремама за пролећни део првенства
11. фебруара 2020.
Провера спремности фудбалских тимова пред наставак сезоне
18. фебруара 2020.

Све више спортских догађаја

Све више је спортских догађаја, али су за сада у борби за бодовима само кошаркашки колективи. Наиме, на програму је 14. коло првенства у Првој и Другој Српској лиги.

Кошаркаши Хајдука, који се такмиче у Првој Српској лиги гостују у Инђији где се састају са Железничаром. Након убедљиве победе остварене у прошлом колу против  Тополе разумљиво је што кошаркаши Хајдука поручују да и у Инђији иду на победу. Сусрет кошаркаша Железничара и Хајдука ће у Инђији бити одигран у недељу, а почеће у 18 сати и 30 минута.

Кошаркаши Сивца, који се такмиче у Другој Српској лиги дочекују екипу Баскетбол старс из Футога. Овај сусрет ће бити уписан у анале сивачке кошарке, јер ће бити први који је одигран у новосаграђеној сивачкој хали. Дуел кошаркаша Сивца и Баскетбол старса из Футога ће у Сивцу бити одигран у недељу, а почеће у 17 сати.

Наши фудбалски колективи се припремају за пролећни део првенства и ову последњу фазу у склопу припрема користе да кроз пријатељске утакмице провере шта је у припремама урађено.

Фудбалери Хајдука, чланови Српске лиге група Војводина одиграће контролни сусрет са Телстилцем из Оџака. Према најавама овај сусрет би сутра требао да буде одигран на игралишту на Гедеру, а почеће у 14 сати.

Војвођански лигаш Црвенка ће сутра у пријатељском сусрету одмерити снаге са Кордуном из Кљајићева. Овај дуел ће бити игран на помоћном терену Црвенке, а почеће у 14 часова.

Фудбалери Липара, чланови Сомборске међуопштинске лиге први разред ће током викенда одиграти два контролна сусрета. Први сутра, против Његошева, а други у недељу, када ће им противник бити Русин из Руског Крстура. Ова ова сусрета ће почети у 14 часова. У недељу ће на терен још два члана Сомборске међуопштинске лиге први разред: у Крушчићу ће од 14 сати снаге одмерити домаћин Младост и Полет из Сивца. Наш четврти представник у Сомборској међуопштинској лиги први разред, фудбалери Куле ће у недељу гостовати на Панонији, где ће од 14 сати и 30 минута одиграти контролни сусрет са Панонијом. 

Ђ.Бојанић