Стартује пролећни део кошаркашког првенства

Драмски студио “Луча” одиграо представу “Огњиште” у Кули
27. januara 2020.
Фудбалски колективи у припремама за пролећни део првенства
11. februara 2020.

Стартује пролећни део кошаркашког првенства

У данима викенда биће спортских дешавања, јер је почео пролећни део кошаркашког првенства, а остали спортски колективи се припремају за наставак сезоне.

У 13. колу првенства у Првој српској лиги кошаркаши Хајдука дочекују Тополу из Бачке Тополе. У премијерном пролећном представљању пред својим присталицама разумљиво је што из табора Хајдука најављују победу, јер гости из Бачке Тополе су при дну табеле, али тренер Данило Боровић истиче да то није реална слика квалитета екипе Тополе, те да ће његови изабраници морати да пруже максимум уколико желе победу. Сусрет кошаркаша Хајдука и Тополе из Бачке Тополе ће у хали Основне школе „Петефи бригада“ бити одигран сутра, а почеће у 19 сати.

У пуном јеку су припреме наших фудбалских колектива, који кроз пријатељске утакмице проверавају шта су до сада урадили.

Фудбалери Хајдука, чланови Српске лиге ће сутра одмерити снаге са лидером Војвођанске лиге Слогом из Чонопље. Контролни сусрет ће бити одигран сутра на терену на Вашаришту, а почеће у 14 сати.

Војвођански лигаш Црвенка ће у недељу на свом терену, од 14 часова угостити Тврђаву из Бача. У Руском Крстуру ће у недељу, од 13 часова пријатељски сусрет одиграти фудбалери Русина и Куле, док ће такође у недељу, али од 14 часова у Крушчићу снаге одмерити домаћин Младост и Полет из Сивца.

Ђ.Бојанић