Rekordna izlaznost u Kruščiću

Paljenje Badnjaka u svim mestima
6. januara 2020.

Rekordna izlaznost u Kruščiću

Izbore za Savet Mesne zajednice Kruščić koji su se održali juče obeležila je rekordna izlaznost. Svoje biračko pravo iskoristilo je gotovo 49 odsto građana, što je u odnosu na sve prethodne izbore za Savet mesnih zajednica u opštini Kula istorijska izlaznost. Lista „Zato što volimo Kruščić“ osvojila je svih 9 mandata.  

Prema još uvek nezvaničnim informacijama najviše glasova dobio je kandidat Žolt Papajčik sa osvojenih 515 glasova, drugi na listi po broju dobijenih glasova je Jovan Medojević sa 492 glasa, treći Tomo Kovijanić sa 465 glasova, četvrta Snežana Graovac sa 435 glasa, peti Predrag Kišjuhas sa 433 glasa, šesti Milan Danilović sa 426 glasa, sedmi Tomislav Pištinjat sa 413 glasova, osma Snežana Vlaović sa 400 glasova i deveti na listi po broju dobijenih glasova je Saša Arvai sa 388 glasova.  

Pravo glasa je imalo 1499 upisanih birača, koji su glasali na dva biračka mesta, a svoje biračko  pravo je iskoristilo oko 730 glasača, dok će konačne rezultate saopštiti Komisija za sprovođenje izbora za Savet mesnih zajednica.