Младост победила екипу Дунава из Бачког Моноштора
26. avgusta 2019.
Лига ветерана ”Анте Бачић”
3. septembra 2019.

Резултати трећег кола

У трећем колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука су уписали први пораз. На гостовању у Сремској Митровици Хајдук 1912 је поражен од домаћина Радничког са 1:0. Куљани су тренутно пети на табели са 6 освојених бодова, а у наредном колу дочекују екипу Раднички 1912 из Сомбора.

Неуспешни су били и фудбалери Црвенке који су у трећем колу првенства у Војвођанској лиги група север на гостовању у Бачкој Паланци изгубили од домаћина Крила Крајине са 3:0. Резултат најречитије говори о ономе шта се дешавало на терену. Црвенка је тринаеста на табели са једним бодом, а у четвртом колу првенства, пред својим навијачима дочекују екипу Текстилца из Оџака.

У трећем колу првенства у Сомборској подручној лиги фудбалери Русина су у Руском Крстуру победили екипу Полета из Каравукова са 7:2. До убедљиве победе фудбалери Русина су дошли тек у другом полувремену, јер је први део игре екипа Полета решила у своју корист са 1:0. Но, у другом делу три гола Бранковића, два Давидовића и по гол Филипа Вујовића и искусног Ђукановића донели су заслужен тријумф фудбалерима Русина који су тренутно седми на табели са 4 освојена бода, а у наредном колу иду у госте Херцеговцу у Гајдобру.

Треће коло првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред обележио је општински дерби одигран у Сивцу, у којем је домаћин Полет победио екипу Младости из Крушчића са 4:0. Победу Полету са по два постигнута гола донели су искусни Радомир Ромић и Драган Медојевић. Разочарали су фудбалери Липара који су пред својим навијачима поражени од Партизана из Купусине са 2:1. Искусна екипа гостију је своје две прилике искористила, водила са 2:0, да би голом Новакова Липарчани само ублажили пораз. Наш четврти представник у овом степену такмичења, фудбалери Куле су на гостовању у Српском Милетићу изгубили од Задругара са 4:1. Почасни гол за Кулу постигао је млади Димитрије Шарац. Полет је тренутно трећи на табели са 7 освојених бодова, Кула је осма са 4, док је Липар једанаести, а Младост четрнаеста са по 3 бода. У наредном колу на програму је нови општински дерби: у Кули ће играти Кула и Липар, Полет ће у Сивцу угостити Задругара из Српског Милетића, док ће Младост у Крушчићу угостити Јединство из Рибарева.

Ђ.Бојанић