Rezultati sportskih dešavanja proteklog vikenda

Raspisan konkurs za dodelu kuća namenjen bračnim parovima
7. februara 2019.
Počela sa radom biblioteka u Kruščiću
12. februara 2019.

Rezultati sportskih dešavanja proteklog vikenda

Košarkaši Hajduka su u 16. kolu prvenstva u Prvoj srpskoj ligi na gostovanju u Novoj Pazovi izgubili od domaćina Nove Pazove sa 84:65. Susret je bio odlučen već nakon prvog poluvremena koje je Nova Pazova rešila u svoju korist sa rezultatom 43:22, te je rutinskom igrom u drugom poluvremenu samo održavala tu razliku. Nakon poraza u Novoj Pazovi košarkaši Hajduka su sedmi na tabeli sa skorom od 8 pobeda i 8 poraza, a u narednom kolu pred svojim navijačima u Kuli dočekuju Topolu iz Bačke Topole. 

I kuglaši Hajduka su bili neuspešni proteklog vikenda. U 13. kolu prvenstva u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina kuglaši Hajduka su kao domaćini u Vrbasu izgubili od Petrovaradina sa 7:1 u poenima, odnosno 3262:3189 u oborenim čunjevima. Jedini poen za ekipu Hajduka osvojio je Marko Eraković koji je oborio 540 čunjeva. Kuglaši Hajduka su osmi na tabeli sa 10 bodova, a u narednom kolu idu u goste Kordunu u Kljajićevo.

Fudbaleri Hajduka su juče, u sklopu priprema za prolećni deo prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina odigrali dve kontrolne utakmice. Šef stručnog štaba Hajduka Dragan Ivanović je takmičarski pogon podelio u dve grupe, pa je tako jedna grupa igrača Hajduka juče u Crvenki sa vojvođanskim ligašem Crvenkom igrala nerešeno 1:1. Gol za Crvenku je postigao Subotić, a za Hajduk Tutnjević. Druga grupa igrača Hajduka je juče na Vašarištu odigrala kontrolni susret sa Bačkom iz Pačira i ubeležila pobedu od 5:1. Po dva gola za Hajduk postigli su Jovanić i Markov, a u strelce se upisao i Kojčić. Nakon ova dva susreta šef struke Kuljana Dragan Ivanović će odabrati igrače koji će pripreme nastaviti u Vrnjačkoj banji.

Đ.Bojanić