Спортски резултати протеклог викенда
30. априла 2018.
Спортски резултати протеклог викенда
14. маја 2018.

Рукометаши Црвенке су у 20. колу првенства у Супер Б лиги пред својим присталицама победили екипу Синђелића из Београда са 29:15, полувреме 12:8. Победа црвеначких рукометаша није ни једног тренутка довођена у питање, а победник је одлучен у првих осам минута наставка, када Црвенка прави серију од 5:0, те се потом само постављало питање са коликом разликом ће сусрет бити завршен. Рукометаши Црвенке су осми на табели са 15 бодова.

Победу су остварили и рукометаши Сивца, који су у сусрету 19. кола првологашког првенства као домаћини у Црвенки победили Банатски Карловац са 38:29, полувреме 16:14. У  првом полувремену бледо издање сивачких рукометаша, али у другом изабраници Бранка Жежеља показују свој квалитет и остварују очекивану и убедљиву победу. Рукометаши Сивца су други на табели са 30 освојених бодова.

Наш други прволигаш, екипа Лаки из Црвенке је на гостовању у Бајмоку изгубила од домаћина Радничког са 35:31, полувреме 20:14. Најефикаснија у екипи Лаки била је Јована Грабеж са 7 постигнутих голова. Младе црвеначке рукометашице су седме на табели са 18 бодова, а у наредном колу дочекују екипу Јадрана из Фекетића

Фудбалери Оџака из Куле су у 25. колу првенства у Српској лиги група Војводина на гостовању у Бечеју изгубили од лидера на табели, екипе Бечеј 1918 са 1:0. Фудбалери Оџака су тренуно једанаести на табели са 32 освојена бода, а у наредном колу у Кули дочекују другопласирану екипу Динамо 1945 из Панчева.

Двадесет и пето коло првенства у Сомборској подручној лиги обележио је општински дерби: у Руском Крстуру су се састали домаћин Русин и Кула. Успешнији су били фудбалери Русина који су славили победу од 3:2. Другопласирана Црвенка је на гостовањњу у Младенову са екипом Будућности играла нерешено 1:1, Младост је у Крушчићу победила Хајдук јуниор са 5:1, а у овом колу Липар је био слободан. Црвенка је и даље друга на табели са 54 бода, Русин је једанаести, а Липар дванаести са 24, Кула је четрнаеста са 23, а Младост је петнаеста са 11 бодова. У наредном колу Црвенка дочекује Херцегговца из Гајдобре, Липар је домаћин Крилима Крајине из Бачке Паланке, Кула ће угостити Будућност из Младенова, Русин је гост Хајдук јуниора, а Младост из Крушчића се у Пивницама састаје са Славијом.

Фудбалери Полета из Сивца су у сусрету 19. кола првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред, пред својим навијачима победили Омладинца из Буковца са 7:2. Сивчани су други на табели са 43 освојена бода, а у наредном колу иду у госте Хајдуку у Стапар.

Фудбалери Кулског фудбалског клуба КФК-а су у 16.колу првенства у Сомборској мееђуопштинској лиги други разред као домаћини поражени од Динама из Сонте са 5:4. КФК је пети на табели са 20 бодова, а у наредном колу је слободаан.

Фудбалерке сивачког Полета су у сусрету 13. кола првенства у Првој лиги Србије на гостовању у Лесковцу изгубиле од домаћина, екипе Лавице Дубочица са 5:0. Фудбалерке Полета су седме на табели са 7 бодова, а у наредном колу дочекују лидера на табели екипу Шумадија 1903 из Крагујевца.

Ђ.Бојанић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *