Јавни позив за подношење програма за финансирање спортских манифестација у општини Кула

Додела Зеленог листа МЗ Крушчић
12. јуна 2017.
Акција чишћења купалишта
21. јуна 2017.

До 15. јуна заинтересоване спортске организације могу се јавити на Јавни позив за подношење програма за финансирање спортских манифестација у општини Кула и програма који се финансирају из самодоприноса у 2017. години, којег је расписао председник општине Перица Видекањић.

Предмет позива је додела финансијских средстава ради реализације програма којима се остварује општи интерес у области спорта и то: организовање спортских манифестација у општини Кула и финансирање програма из средстава самодоприноса, која се врши на основу квалитета понуђених програма.

Укупан износ финансијских средстава који ће се распоредити по овом јавном позиву за финансирање програма организације спортских манифестација у општини Кула износи максимално 2.000.000,00 динара.

Укупан износ финансијских средстава који ће се распоредити по овом јавном позиву за финансирање програма који се финансирају из самодоприноса износи максимално 830.000,00 динара. Финансијска средстава се додељују спортским организацијама са територије насељеног места у коме је уведена обавеза плаћања самодоприноса у складу са одлукама о увођењу самодоприноса. Тако ће у месној заједници Руски Крстур бити подељено 730, а у месној заједници Липар 100 хиљада динара, а ова средства су намењена за финансирање трошкова набавке спортске опреме и финансирање програма и пројеката за које нису одобрена средства по јавном позиву за финансирање редовних такмичарских активности и по позиву за финансирање посебних програмских активности спортских организација – спортске манифестације.

Предлог програма могу поднети територијални спортски савез за своје чланове и спортска организација (клубови и др. спортске организације) индивидуално или удружено са другим организацијама у области спорта.

Пријава се предаје на писарници Општине Кула 15. јуна до 14 часова у затвореној коверти на адресу:  Општинска управа Кула, ул. Лењинова бр. 11, са назнаком: “НЕ ОТВАРАТИ” – пријава програма за организовање спортских манифестација – Комисији за разматрање програма којима се остварује општи интерес у области спорта у општини Кула.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *